05 листопада 2015

У Баранівці обікрали ювелірку: винесли прикрас та готівки майже на 900 тисяч гривень


У ніч на 5 литопада невідомі обікрали ювелірний відділ у гастрономі, що у центрі Баранівки. Злодії проникли до приміщення і поцупили золоті прикраси та готівку на загальну суму майже 900 тисяч гривень.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"5 листопада о 6:40 ранку до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, про те, що у гастрономі по вулиці Соборній, з тильної сторони магазину він виявив зірвані навісні замки. У ході перевірки встановлено, що невідомі особи, зірвавши навісні замки на дверях магазину, незаконно проникли у відділення "Золото", звідки шляхом пошкодження металевого сейфу викрали золоті прикраси на суму близько 800 тисяч гривень та готівку на суму близько 70 тисяч гривень", - повідомили у райвідділі.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 6-ти років позбавлення волі.

З метою встановлення всіх обставин інциденту та можливих очевидців події, міліціонери звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка допоможе у розкритті крадіжки, телефонувати до райвідділу міліції за номером 4-22-24 або 102 та гарантують анонімність.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у селі Красуля двоє місцевих хлопців обікрали пенсіонерку.

Немає коментарів:

Дописати коментар