29 січня 2015

У Баранівці невідомі пошкодили 7 інформаційних табличок, які згодом зникли


На автошляху Баранівка-Зеремля, у районі сміттєзвалища, невідомі особи зруйнували та розкидали на узбіччі дороги 7 табличок з інформацією про заборону викидати сміття. Згодом пошкоджені таблички зникли.

Про це повідомляють на сайті Баранівської міської ради.

Міськрада звертається до всіх, кому відома будь-яка інформація з цього приводу, допомогти у проведенні розслідування викрадення інформаційних табличок.

Інформацію просять надавати у відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Баранівської міської ради за тел.(04144) 31021.

"На жаль, навіть 7 звичайних інформаційних табличок стали комусь поперек горла. Цими днями вони безслідно зникли з узбіччя. Звичайно, найближчим часом ми відновимо вкрадені таблички, але хотілося б дізнатися, кому вони стали на заваді. Тому просимо всіх, кому відома будь-яка інформація щодо таємничого зникнення табличок, надати її у відділ житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (тел.31021). Анонімність гарантуємо.", - йдеться у повідомленні на сайті міськради.



фото сайту міськради

2 коментарі:

  1. У міськраді такі недалекі... Треба відразу було назад їх поставити. А так люди дивляться, що нікому не треба, то й забрали додому грубку палити. Чого добру пропадати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир30.01.15, 00:11

      Підтримую. У нас все, що валяється більше доби - прихватизовується за хвилину)))

      Видалити