26 жовтня 2018

Уночі в один із магазинів у центрі Баранівки невідомі занесли і підпалили шину


У ніч на 26 жовтня в приміщення супермаркету «Візит», розташованого на першому поверсі торговельного комплексу по вулиці Звягельській у центрі Баранівки невідомі особи занесли і підпалили шину.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"26 жовтня о 2:45 до служби порятунку надійшло повідомлення від чергового поліції про пожежу в будівлі торговельного комплексу. ЇЇ виявили патрульні, які прибули до місця події через спрацювання охоронної сигналізації. На гасіння пожежі було направлено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини", - йдеться у повідомленні.

По прибуттю рятувальників до місця виклику було виявлено, що в приміщенні супермаркету «Візит», розташованого на I поверсі двоповерхової будівлі, виникла пожежа на площі 2 кв. м. Осередок займання - автомобільна шина, занесена всередину і підпалена невідомою особою.

Через пошкоджений віконний блок та двері бійці ДСНС подали ствол на гасіння пожежі, провели димовидалення та обстежили приміщення ланкою газодимозахисної служби.

За даними пожежних, о 2:57 пожежу локалізували, а о 3:20 - повністю ліквідували.

Вогнем пошкоджено 2 кв. м оздоблення стін та стелі, шафа для речей відвідувачів, касове, освітлювальне обладнання, телевізор. Інші приміщення будівлі та майно торговельного комплексу не пошкоджені. Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

Нагадаємо, 18 жовтня у Баранівці через куріння у ліжку ледь не загинув чоловік.



фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар