22 жовтня 2018

Баранівський «Керамік» боротиметься за звання переможця обласної Першості з футболу


Баранівський «Керамік» боротиметься за звання переможця Першості Житомирської області з футболу сезону 2018 року, фінальна частина якого відбудеться 27 жовтня у місті Чуднів на стадіоні «Тетерів».

Про це повідомляє Житомирська обласна федерація футболу.

Фінальна частина Першості Житомирської області з футболу сезону 2018 року відбудеться 27 жовтня у місті Чуднів на стадіоні «Тетерів». Матч за 3-тє місце розпочнеться об 11:30 ФК «Арсенал-ДЛГ» (Овруч) – ФК «Агролайф» (Попільнянський район), фінал першості – 13:30 ФК «Керамік» (Баранівка) – ФК «Сокіл» (Житомирський район).


Як повідомляє прес-служба Баранівської міської ради, всіх бажаючих потрапити на фінал Першості чекатимуть 27 жовтня біля адмінприміщення міськради, виїзд о 11:30.

"Усіх бажаючих потрапити на цей матч чекаємо біля адмінприміщення Баранівської міської ради. Організований від’їзд до Чуднова - о 11:30", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, матчі-відповіді плей-оф Першості відбулися 20 жовтня. Баранівський «Керамік» переміг на своєму полі з рахунком 4:1 овруцький «Арсенал-ДЛГ», в попільнянський «Агролайф» програв у домашньому матчі житомирському «Соколу» – 0:2.



Немає коментарів:

Дописати коментар