14 лютого 2018

У Баранівській громаді три навчальні заклади на тиждень закрили на карантин


З метою попередження епідемічного розповсюдження грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій три загальноосвітні навчальні заклади Баранівської громади на тиждень закрили на карантин.

Про це місто Баранівка повідомив начальник відділу освіти Баранівської міської ради Ростислав Николишин.

"За даними лікарні, лише за останні два дні на прийомі було 380 дітей. Погодьтесь, що для Баранівки це багато. Вчора, наприклад, у Баранівській гімназії на навчанні були відсутні 270 дітей. Тому, з метою попередження епідемічного розповсюдження грипу, ми вирішили з 14 по 21 лютого оголосити карантин у Баранівській гімназії, Баранівській школі №2, а також Глибочанській школі, бо там дійсно захворіло багато дітей. Всі інші школи, а також дитячі садки громади, працюють у штатному режимі",- розповів Ростислав Николишин.

Інформацію щодо впровадження обмежувальних заходів у вищезазначених навчальних закладах Баранівської громади місто Баранівка підтвердив начальник районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Юрій Козир.

За його словами, через несприятливу епідситуацію щодо захворюваності на грип на ГРВІ, за рекомендацією Держпродспоживслужби, у Баранівському районі з 30 січня по 6 лютого було призупинено навчальний процес у Першотравенській школі, а з 12 лютого і до стабілізації епідситуації, але не менше, ніж на 7 днів - у школах і дитсадках Довбиша та Мар'янівки.

Немає коментарів:

Дописати коментар