15 лютого 2018

У Баранівці провели турнір з настільного тенісу, присвячений пам'яті Володимира Суса


11 лютого на базі міського фізкультурно-оздоровчого комплексу відбувся турнір з настільного тенісу, присвячений пам'яті спортсмена, тренера та викладача фізкультури Володимира Павловича Суса.

Гравців розподілили на дві групи: юних і дорослих. Змагання проходили окремо у кожній із груп. Як відзначили на закритті турніру організатори, цього разу він виявився ще більш напруженими і захоплюючими водночас.

Серед юних було визначено три призових місця: І посів учень Баранівської гімназії Артур Гродзінський. II - учениця професійного ліцею Діана Санду, III - учень Баранівської гімназії Ілля Заєць. Юним спортсменам вручили грамоти та медалі, надані відділом культури. сім'ї, молоді та спорту Баранівкої міської ради, а також премії від спонсорів заходу.

У дорослих, а це здебільшого були ветерани спорту, звісно, баталії були запеклішими і в результаті всі призові місця заслужено вибороли тенісисти з Баранівки: I місце - Сергій Лавренчук, II - Павло Михалюк, III - Анатолій Мисько. Усі переможці теж отримали грошові премії, а Сергій Лавренчук - володар першого місця серед дорослих - ще й кубок, який відтепер, за рішенням гравців та організаторів турніру, стане перехідним.

Проведення турніру відбулося за ініціативи вихованців тренера Володимира Суса та фінансової підтримки місцевих жителів: Сергія Лавренчука, Анатолія Касянчука, Віктора Майструка, Володимира Лиса та Івана Цимбалюка, які виступили в якості спонсорів.





Немає коментарів:

Дописати коментар