16 лютого 2018

У Баранівській лікарні з'явився апарат штучної вентиляції легень для новонароджених


За сприяння депутатки обласної ради від УКРОПу Наталії Кокітко та народного обранця від УКРОПу Валентина Дідича у районній лікарні з’явився апарат штучної вентиляції легень для новонароджених.

Укропівка звернулася до свого однопартійця по допомогу. Він виділив із депутатських коштів 200 тис. грн на необхідне обладнання.

«Про проблему відсутності такого необхідного обладнання нам повідомили лікарі. Дуже вдячна моєму однопартійцю Валентину Дідичу, що допоміг лікарні, – зазначила Наталія Кокітко. – Важливішого за життя та здоров’я дітей нічого не може бути».

Довідка. Апарат штучної вентиляції легень «Малятко» призначений для проведення керованої штучної вентиляції легень у новонароджених та дітей віком до 6 років.

Крім того, за кошти обласної ради, які були передані Наталії Кокітко на соціально-економічний розвиток регіону, вона придбала музичний центр для потреб Явненської загальноосвітньої школи та дошкільного навчального закладу «Лісова казка».

Вручаючи подарунок, Наталія Кокітко зазначила, що діти, які проживають у віддалених селах повинні мати можливість розвивати свої таланти і висловила надію, що цей музичний центр гарно слугуватиме 48 учням школи та 23 вихованцям дитячого садка.


   прес-служба політичної партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП"

Немає коментарів:

Дописати коментар