14 лютого 2018

У Баранівці до Дня вшанування учасників бойових дій провели турнір з футзалу


З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану у Баранівському районі провели низку різноманітних спортивних заходів.

Зокрема, 10 лютого у Баранівці відбувся міжрайонний турнір з футзалу серед вихованців дитячно-юнацьких спортивних шкіл Романова, Довбиша, Мирополя, Баранівки та житомирського спортивного клубу «Олімпієць».

За підсумками змагань місця розподілилися наступним чином: 1 – Баранівка-1, 2 – «Олімпієць» Житомир, 3 – Баранівка-2, 4 – Романів, 5 – Довбиш, 6 – Миропіль.

Переможців нагородили кубками та грамотами.




Також 10 лютого у Першотравенській школі відбувся спортивний турнір між школярами Баранівського району. Організатором і ініціатором змагань виступив депутат районної ради, голова Баранівської спілки воїнів-інтернаціоналістів Іван Цимбалюк.





11 лютого у Будинку культури села Марківка провели другий відкритий турнір з настільного тенісу. Змагання проходили за ініціативи виконуючого обов'язки старости, члена правління Баранівської спілки воїнів-інтернаціоналістів Володимира Вітюка .

За результатами турніру перше місце посів Володимир Дмитрук з Марківки, Максим Цимбалюк із Старої Гути – друге, а його односельчанин Мирослав Муравський – третє.

Переможці отримали грамоти та грошові винагороди.

Загалом у турнірі взяли участь 16 тенісистів. Кошти для нагородження спортсменів виділила Баранівська спілка воїнів-інтернаціоналістів на чолі з Іваном Цимбалюком.


Немає коментарів:

Дописати коментар