11 лютого 2018

У Баранівці внаслідок пожежі у житловому будинку загинули двоє людей


11 лютого у місті Баранівка по вулиці Звягельській сталася пожежа у дерев’яному житловому будинку, під час гасіння якої рятувальники виявили тіла двох загиблих: 93-річної бабусі та 63-річного чоловіка.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"11 лютого о 5:02 ранку до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в місті Баранівка. На місці події з’ясувалося, що дерев’яна оселя повністю охоплена вогнем. Сусіди, які й викликали рятувальників, повідомили, що в будинку повинні знаходитися хвора літня жінка та її син. Також вони розповіли, що господиня прикута до ліжка і не може самостійно пересуватися.

Висока температура та сильне задимлення не давало змоги бійцям ДСНС зайти у середину. Тому вогнеборці розпочали гасіння через вікна. О 6:00 пожежу вдалося локалізувати. В одній із житлових кімнат, на підлозі, вогнеборці вивили тіло загиблого 63-річного чоловіка. Трохи згодом, під час розбирання конструкцій даху, який впав у середину оселі, у тій же кімнаті рятувальники вивили тіло 93-річної власниці", - йдеться у повідомленні.

За попередньою версією, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Вогонь знищив покрівлю та перекриття на площі 70 кв.м.

За словами сусідів, жінка проживала у будинку разом зі своїм сином, який за нею доглядав.

"Спочатку я почула якесь клацання і тріск. Потім подивилась у вікно і побачила, що горить сусідня хата, викликала рятувальників. Вже потім, коли пожежу загасили, то стало відомо, що загинула сусідка та її син, який за нею доглядав", - розповіли очевидці.

Нагадаємо, 11 січня у селі Стара Гута під час пожежі у будинку загинув 49-річний чоловік.





фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар