10 січня 2018

Баранівська громада шукає бухгалтера, землевпорядника та радника для міського голови


У Баранівську громаду запрошують на роботу бухгалтера, спеціаліста містобудування та архітектури, державного реєстратора, техніка-електрика, землевпорядника та радника для міського голови.

Перелік вакансій на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook оприлюднив 9 січня експерт з децентралізації Житомирського центру розвитку місцевого самоврядування Сергій Романович.

«Мрієте спробувати свої сили і бути працевлаштованим в об’єднаній громаді Житомирської області, отримувати гідну зарплатню, безпосередньо долучитись до розвитку ОТГ, реалізувати власний амбітний проект? Тоді Вам до нас!», – написав Романович.

Зокрема, Баранівська міська об'єдна територіальна громада пропонує такі вакансії:

- Начальник відділу юридичної та кадрової роботи;
- Спеціаліст містобудування та архітектури;
- Спеціаліст-землевпорядник;
- Радник міського голови:
- Державний реєстратор;
- Технік-електрик;
- Бухгалтер.

Нагадаємо, на початку листопада 2017 року Баранівська міська рада оголошувала конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора реєстраційної служби.

7 коментарів:

  1. Анонім15.01.18, 14:27

    Невже Ділодуб з "радників" пішов?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.01.18, 16:56

      Вже давним давно. На його місце взяли Людмилу Куцан. Тепер вона керуюча справами виконкому. Виходить зараз місце радника вакантне.

      Видалити
    2. Анонім15.01.18, 20:40

      Ніхто так не "порадить" як Ділодуб!

      Видалити
    3. Анонім16.01.18, 11:50

      Душко хай Вельчинського радником бере.

      Видалити
    4. Анонім16.01.18, 14:36

      Навпаки. Бо те як із року в рік обіцяти в три короба а по факту нічого не робити то краще радника ніж Душко не знайти у всьому районі.

      Видалити
  2. Анонім17.01.18, 08:40

    Керівника проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» вже знайшли. І хто б ви думали ним став? Той самий колишній керівник департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради Сергій Гаращук, про якого тут писали ще у листопаді, що він буде працювати у Баранівській міській раді. Яка несподіванка. Не здивуюся, якщо і ці всі посади, що тут вказані, вже давно кому треба запропоновані.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім17.01.18, 08:58

    «Будешь в обществе гордых ученых ослов, Постарайся ослом притвориться без слов, Ибо каждого, кто не осел, эти дурни Обвиняют немедля в подрыве основ.»
    Омар Хайям

    ВідповістиВидалити