11 січня 2018

У Довбиші через несправність пічного опалення вщент згоріла господарча будівля


8 січня у селищі Довбиш Баранівського району через несправність пічного опалення вщент згоріла господарча будівля. Пожежу виявив господар будинку, який і подзвонив до служби порятунку.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

Зі слів господаря, перебуваючи в будинку, через вікно він побачив на подвір'ї дим, що йшов з допоміжної споруди житлового сектору, після чого викликав службу порятунку.

До місця виклику черговий караул 29 професійного пожежного підрозділу смт Довбиш дістався о 20-55 год. Пожежу гасив особовий склад у кількості 7 чоловік на АЦ-40 (131).

Інформація про пожежу надійшла о 20-45 год. На момент прибуття пожежного підрозділу з дверей та вікон споруди йшов густий їдкий дим. На час ліквідації пожежі вогнем було знищено шиферну покрівлю та дерев'яне покриття. Загиблих та травмованих не виявлено.

Як стверджують вогнеборці, осередком виникнення пожежі стала стеля, звідки вогонь перекинувся на дах споруди та на майно, що було всередині будівлі. Ймовірною причиною пожежі теж вважають неправильне облаштування та несправність пічного опалення.

Нагадаємо, 6 січня у Баранівці вогонь знищив стіну та перекриття господарчої будівлі.


фото Баранівського РС У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар