13 січня 2018

У Баранівці відкрилась виставка творів живопису і графіки «Різдвяний вернісаж»


У міському Будинку культури імені Анатолія Пашкевича відкрилась виставка творів живопису і графіки «Різдвяний вернісаж». Урочисте відкриття виставки відбулося 12 січня, а триватиме вона до 19 січня.

На виставці представлено близько сотні картин місцевих художників Володимира Кравчука, Валентина Ретьмана, Олександра Котвіцького, Ольги Богун, Тетяни Ронської, Людмили Голумбієвської-Горкун, Юлії Касянчук-Михалюк, Тетяни Дроздовської, Анастасії Волошиної, Іванни Денисюк, вихованців та випускників Баранівської школи мистецтв, учнів та учителів Новоград-Волинської школи мистецтв, Олени Бондаренко та Марини Ясеневич (м. Новоград-Волинський), а також заслужених художників України Петра Зікунова (м. Київ) і Сергія Носка (м. Житомир).

Гості виставки отримали подяки та подарунки від міської ради, а організатори вернісажу висловили слова щирої вдячності за допомогу у проведенні мистецького заходу підприємцям Олександру Осіпчуку, Василю Сидорівському, Юлії Дем’яненко та Олександру Мігею.

Музичний супровід церемонії відкриття виставки забезпечили артисти міського Будинку культури, викладачі школи мистецтв і міського Будинку дитячої творчості.

Виставка творів живопису і графіки «Різдвяний вернісаж» триватиме до 19 січня.







фоторепортаж дивіться тут, відеорепортаж - тут

Немає коментарів:

Дописати коментар