07 грудня 2017

Працівників Баранівського райвійськкомату привітали з Днем Збройних сил України


6 рудня у День Збройних сил України представники місцевої влади привітали працівників Баранівського райвійськкомату зі святом, вручили їм грамоти та пообіцяли подарувати потужний комп'ютер.

Спочатку військових зі святом привітали голова райдержадміністрації Микола Вельчинський та голова районної ради Сергій М'ялківський.

Вони вручили подяки майору Руслану Короленку, лейтенанту Вадиму Гарбовському та старшому лейтенанту Михайлу Марчуку за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, особистий внесок у забезпечення державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня Збройних сил України.

Після чого у райвійськкоматі відбулися збори. Військовий комісар Олександр Безродний прозвітував перед колегами та гостями про роботу установи практично за рік.

Зокрема, працівники райвійськкомату першими в області провели заняття з територіальної оборони та створили у районі загін оборони, за що отримали позитивну оцінку в області.

Під час зустрічі військовослужюовці звернулися до представників влади з проханням придбати їм потужним комп'ютер, аби забезпечити облік ресурсів райвійськкомату. У свою чергу посадовці пообіцяли, що посприяють у вирішенні даного питання.


Згодом до райвійськкомату прибула перший заступник міського голови, депутат обласної ради Наталія Кокітко. Вона привітала військовослужбовців з Днем Збройних сил України та вручила грамоти майору Валерію Васяновичу та майору Сергію Балю.

Військовий комісар Олександр Безродний також долучився до привітань і нагородив деяких військовослужбовців відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» та грамотами – службовців і працівників райвійськкомату.



фото прес-служби міськради

1 коментар:

  1. Анонім08.12.17, 18:03

    Вітаємо зі святом! Всім міцного здоров'я та мирного неба!

    ВідповістиВидалити