12 листопада 2017

У Баранівському районі мікроавтобус злетів з дороги та врізався у дерево (оновлено)


12 листопада неподалік села Рогачів Баранівського району мікроавтобус злетів з дороги і врізався у дерево. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водія та трьох пасажирів доправили до районної лікарні.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"12 листопада о 15.15 до служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля села Рогачів Баранівського району на автошляху Новоград-Волинський - Полонне. В автомобілі є затиснуті люди, яким потрібна допомога.

На момент прибуття рятувальників, одного з пасажирів понівеченої автівки вилучили випадкові свідки ДТП та передали медикам. Рятувальники, за допомогою спеціального обладнання, вилучили з автівки ще одного чоловіка з озаками життя та двох жінок без ознак життя і також передали медикам", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, водій та пасажири мікроавтобуса - жителі Рівненської області. Двоє з них загинуло, ще двоє – травмовані.

"Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир автомобіля, 29-річний житель Рівненщини, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані. Ще дві пасажирки, жительки Рівненської області віком 31 та 28 років, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 вересня у селі Климентіївка автівка вилетіла у кювет і врізалась у дерево.


фото Баранівського РС У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар