27 листопада 2017

Біля Баранівської гімназії побудують футбольний майданчик зі штучним покриттям


14 нових футбольних полів зі штучним покриттям побудують в об’єднаних громадах та містах Житомирщини за кошти державного та місцевого бюджетів. Всі документи вже подані до Мінрегіону.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Всі документи від розпорядників коштів – а це ОТГ, райдержадміністрації, міські ради – вже відправили до Мінрегіону. Всі майданчики будуть будуватися на основі типового проекту. Незабаром Мінрегіон має розподілити кошти безпосередньо на рахунки розпорядників. А місцеві бюджети будуть ці проекти співфінансувати», – розповів заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександр Антонюк.

За словами Баранівського міського голови Анатолія Душка, майданчик побудують біля опорної школи - Баранівської гімназії, щоб займатися футболом могли якомога більше дітей.

«Ділянку для будівництва ми вибрали. Майданчик буде знаходитися біля опорної школи, щоб займатися футболом могли якомога більше дітей. Попередньо розмір співфінансування складає 50%. Незалежно від того, яка сума буде необхідна, як голова обєднаної громади я буду діяти тільки в інтересах громади», – розповів Анатолій Душко.

З державного бюджету на футбольні майданчики зі штучним покриттямних виділили 10 млн 978,5 тис. грн. Їх побудують у 9 об’єднаних громадах області – Червоненській, Ушомирській, Попільнянській, Станишівській, Високівській, Баранівській, Пулинській, Ємільчинській та Овруцькій обєднаних громадах. По футбольному полю з’явиться в селищі Озерне, містах Андрушівка та Чуднів, а також 2 майданчики на стадіоні «Спартак» у Житомирі.

Нагадаємо, як повідомляло управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА, у 12 районах Житомирській області планували повудувати 15 нових футбольних майданчики зі штучним покриттям, для побудови майданчиків мали потратити 22,5 млн грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар