21 листопада 2017

Баранівські каратисти здобули призові місця на Міжнародному чемпіонаті


18 листопада в Ужгороді відбувся IX Міжнародний чемпіонат з кіокушинкай карате, на якому команда Житомирської області, до складу якої входили баранівські спортсмени, здобула 9 призових місць.

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

У турнірі взяли участь 19 команд (300 спортсменів) з України, а також команди Білорусі та Словаччини, які пройшли урочистим парадом у залі спорткомплексу "Юність". Змагання проводяться у 6 вікових групах від 6 до 17 років та вагових категоріях від 20 до 80+ кг.

В урочистому відкритті турніру взяли участь та привітали спортсменів і тренерів перший заступник міністра молоді та спорту України В'ячеслав Войтович, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, а також представники консульства Словаччини, Закарпатської обласної державної адміністрації та Федерації кіокушінкай карате унія України.

Житомирську область на турнірі представляли 11 спортсменів з Новограда-Волинського та Баранівки. За результами змагань команда Житомирщини здобула 9 призових місць:

1 місця: Дмитро Ковальчук, Денис Ампульський, Рустам Баграновський, Юлія Гедзюк;
2 місця: Віталій Долінський, Віталій Ольшевський, Ілона Лось;
3 місця: Кирил Кучер та Мурад Нефтієв.

Нагадаємо, команда баранівських спортсменів посіла III місце на чемпіонаті Житомирської області з кіокушинкай карате, який відбувся 4 листопада у Баранівці.





фото прес-служби Ужгородської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар