11 листопада 2017

Баранівська міська рада оголосила конкурс на посаду державного реєстратора


Баранівська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора реєстраційної служби. Документи приймають до 8 грудня, а сам конкурс відбудеться 11 грудня.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра або спеціаліста, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; вміння користуватися офісними програмами, в тому числі Microsoft Office, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі на посадах не нижче провідного спеціаліста не менше 5 років або стаж роботи на керівних посадах на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування не менше 1 року. Додаткові вимоги до кандидатів: досвід роботи у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань, нерухомого майна та його обтяжень не менше 2 років на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування не менше 1 року", - йдеться у повідомленні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів: 8 грудня. Конкурс відбудеться 11 грудня о 10.00.

Нагадаємо, наприкінці травня міська рада оголошувала конкурс на заміщення вакантних посад: державного реєстратора і спеціаліста містобудування та архітектури.

1 коментар:

  1. Анонім17.11.17, 20:46

    Для чого і для кого ці оголошення? Для галочки? Лицемірство чистої води.
    Нового реєстратора ВЖЕ можна ледь не щодня зустріти в коридорі міськради.

    ВідповістиВидалити