15 листопада 2017

Збірна команда Баранівської громади виборола 4 медалі на турнірі з таеквон-до


11 листопада в Боярській гімназії відбувся Відкритий кубок міста Боярка з таеквон-до ІТF серед дітей 5-13 років, на якому збірна команда Баранівської громади виборола 2 золоті та 2 бронзові медалі.

Про це повідомляється на сайті Боярської міської ради.

У змаганнях взяли участь 520 юних таеквондистів з Переяслава-Хмельницького, Житомира та Житомирської області, Яготина, Березані, Боярки, Києва та Київської області.

Змагання проводилися відразу на 4 килимах-доянгах у вікових категоріях 5-6, 7-8, 9-10 та 11-13 років серед хлопців та дівчат у 17 вагових категоріях.

Програма змагань включала в себе змагання з виконання формальних вправ (туль), особисті спаринги (массогі) та командні спаринги у вікових категоріях 9-10 та 11-13 років.

З початком змагань учасників привітали президент федерації таеквон-до ІТF України Віктор Потернак та заступник міського голови Боярки Тетяна Кочкова. Також на змаганнях були присутні президент федерації таеквон-до ІТF Київської області Ук Дара Чан, абсолютний чемпіон світу з таеквон-до ІТF серед чоловіків Андрій Клименко та інші почесні гості.

Мистецьким дарунком учасників змагань привітали вихованці хореографічного колективу «Шанталь», колективу «Східне дихання» та спортивного клубу черлідингу «Актив-чер».

У підсумку спортсмени нашої команди вибороли 4 призові місця: Колонский Дмитро - І місце; Пашкевич Віталій - І місце; Савчук Ярослав - ІІІ місце; Соболевський Владислав - ІІІ місце. Тренер команди: Дмитро Качура. Переможців нагородили грамотами та медалями.





фото з сайту Боярської міської ради

4 коментарі:

  1. Анонім17.11.17, 20:35

    Тобто вся команда, всі четверо, взяли по медалі? Молодці хлопці!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім18.11.17, 14:06

    Спортсмени молодці. Тренеру респект. Нових перемог у майбутньому.

    ВідповістиВидалити