03 травня 2016

Троє жителів Баранівського району загинули, перекинувшись на гужовому возі


2 травня між селами Мала та Велика Горбаша Новоград-Волинського району через перекидання гужового воза загинуло двоє жителів села Хижівки та 80-річна бабуся із села Суємці Баранівського району.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Житомирській області.

«Пригода трапилася уранці 2 травня між селами Малою та Великою Горбашею. У полі на відстані 40 м від дороги перекинувся гужовий віз із людьми. У результаті двоє жителів села Хижівка та 80-річна бабуся із села Суємці загинули на місці. Ще одного потерпілого доставлено до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про подію надійшло до Новоград-Волинського відділу поліції близько 5:40.

На місці працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 49-річний чоловік, керуючи возом та намагаючись скоротити шлях додому, з’їхав з дороги і, прямуючи через поле, не впорався з керуванням і допустив перекидання воза у канаву з водою.

"У результаті пригоди загинули керманич, житель Хижівки, та двоє пасажирів, 30-річний його односельчанин та 80-річна жителька Суємець. До лікарні доставлено ще одного учасника події, 35-річного жителя Хижівки, із попереднім діагнозом - загальне переохолодження та стан алкогольного сп’яніння", - інформує поліція.

Розпочато кримінальне провадження. Триває з’ясування всіх обставин.

Немає коментарів:

Дописати коментар