09 квітня 2016

Баранівські поліцейські впіймали злодія, який обікрав сільський клуб


У селі Володимирівка Баранівського району крадій поцупив з Будинку культури штори, посуд, лампочки та мідний дріт. Поліцейські особу зловмисника встановили. Викрадене у нього вилучили.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"8 квітня до чергової частини надійшло повідомлення від завідуючої Будинком культури села Володимирівка Баранівського району про те, що у місцевому клубі вона виявила відсутність деяких речей. Прибувши на місце події правоохоронці з'ясували, що зловмисник, розбивши віконне скло, заліз через вікно до приміщення клубу та скориставшись відсутністю сторонніх осіб викрав звідти близько 10 фрфорових чашок, 5 комплектів декоративних штор, 5 лампочок та електропроводку з мідного дроту", - йдеться у повіломленні.

Провівши низку спеціальних заходів, поліцейські встановили, що до вчинення крадіжки причетний 52-річний житель Баранівського району. Викрадене у нього вилучили.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 КК України. За такий злочин передбачено покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар