20 квітня 2016

Баранівська міськрада шукає завідувача сектора реєстрації місця проживання


Виконавчий комітет міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектора реєстрації місця проживання фізичних осіб. Документи приймають до 19 травня.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

«Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, володіння державною мовою, комп’ютерною технікою, стаж роботи в органах державної служби не менше 10 років та стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років», - йдеться у повідомленні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20. Останній термін подачі документів: 19 травня (до 15:00). Конкурс відбудеться 20 травня (о 10:00).

Нагадаємо, з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб та зняття з реєстрації мешканці Баранівки можуть звертатися до міської ради або райдержадміністрації.

6 коментарів:

  1. Анонім20.04.16, 20:56

    ...умови, що і для чиновників високого ріня таких не прописують))) сміх та й годі! Для куцанихи написали, всім понятно))) ще б освіту бухгалтерську прописала для повного комплєкту, так щоб навєрняка, бо не дай Бог ще хто з більшими заслугами і розумом прийде на конкурс

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.04.16, 23:09

      Ну, тут багато розуму не треба, але стаж держслужби 10(!!!)років, ще й на керівних(!!!) посадах 5 років - це жесть. Ще лишилось вказати бажані ПІП і дату народження. Молодий філолог, чи інший спеціаліст без досвіду керівної роботи тут видно не справиться, мабуть посада передбачає не тільки управління самим собою, але й чималим колективом. Цю маячню, до речі, можна оскаржити в суді.

      Видалити
  2. Анонім21.04.16, 21:17

    Вимоги явно написані під "свого жлопця". 10 років держслужби - жуть!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім22.04.16, 06:45

    Людей яких "кинув" голова РДА - "піднімає" міський голова! Ось і вся тайна!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.04.16, 09:34

      Ніхто нікого не кидає. Просто в РДА значно менші зарплати, ніж у мерії. А люди йдуть завжди туди, де більше платять. Мерія ж замість того, щоб робити дороги і покращувати благоустрій міста, розширює свій штат і дає працівникам космічні преміальні, з яких вони "відстьобують" меру. От і вся тайна!

      Видалити
  4. Анонім22.04.16, 09:16

    Так на Генерального прокурора вимоги інші та менші.Це дійсно під конкретного "кандидата". Обовязково буду на засіданні конкурсної комісії.....

    ВідповістиВидалити