21 квітня 2016

Вихованці міського Будинку дитячої творчості взяли участь в обласному конкурсі


16 квітня вихованці міського Будинку дитячої творчості прийняли участь в обласному конкурсі «Великодні дзвони», який проводив Житомирський коледж культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Про це місто Баранівка повідомив культорганізатор міського Будинку дитячої творчості Віталій Каленський.

За підсумками конкурсу, у номінації "Естрадний спів" дипломом І ступеню нагороджений Роман Кукош, а Денис Анхім і Дарія Мартинюк отримали дипломи ІІ ступеню.

Оскільки у конкурсі відсутні молодша та середня вікові категорії, наші юні співачки Іванна Ільчук та Світлана Дерев’янко за майстерність виконання пісень були відзначені журі конкурсу як «Майбутнє коледжу культури та мистецтв».

17 квітня вихованці міського Будинку дитячої творчості відвідали Житомирську філармонію, де проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс молодих митців музичного, театрального та хореографічного мистецтва «Хочу стати зіркою України».

У конкурсі приймали участь талановита учнівська молодь з Львівщини, Тернопільщини, Рівненщини, Вінниці та інших областей України. Серед усіх учасників наші вихованці з гордістю відстояли честь нашого міста: у номінації "Сучасний танець" танцювальний колектив «Fare Dance» отримав диплом ІІ ступеню. У номінації "Народний спів" Світлана Дерев’янко нагороджена дипломом ІІ ступеню. У номінації "Естрадний спів" Роман Кукош, Мирослава Федорів та вокальний ансамбль «Первоцвіт» у складі: Діани Козій, Дарії Мартинюк та Мирослави Федорів були нагородженні дипломами ІІІ ступеню.

20 квітня вихованці міського Будинку дитячої творчості прийняли участь в обласному телевізійному фестивалі-конкурсі «Якщо ти зарочка, засвітись!», який проходив у місті Новоград-Волинський. У номінації "Художнє читання" за літературно-музичну композицію «Земля моя» дипломом ІІ ступеню була нагороджена Вікторія Загорська.

Керівники: Ірина Ільчук, Вікторія Бабінець, Віталій Каленський.







фото міського Будинку дитячої творчості

Немає коментарів:

Дописати коментар