06 квітня 2016

Жителька Баранівського району Марія Канащук відсвяткувала 90-річний ювілей


1 квітня 90-річний ювілей відзначила жителька селища Першотравенськ Марія Калениківна Канащук. Загальний трудовий стаж ювілярки разом з чоловіком Олександром Яковичем складає 233 роки на двох.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

Марія Калениківна Канащук народилася в селі Линівка Полонського району Хмельницької області. Закінчила медичне училище. З 1947 по 1966 рік працювала на посаді медичного працівника в Токарівській (нині Першотравенській) поліклініці. З 1966 року і по даний час працює рентген-лаборантом Баранівської районної лікарні в селиці Першотравенськ.

Марія Калениківна разом з чоловіком Олександром Яковичем виростили трьох дітей, а зараз радіють чотирма онуками та чотирма правнуками. Олександр Якович також медик. З 1959 року, після закінчення Київського медичного інституту, працює в Першотравенську на посаді лікаря-рентгенолога Баранівської районної лікарні.

Загальний трудовий стаж подружжя Канащуків складає 233 роки на двох. Варто зазначити, що рік роботи на посаді лікаря-рентгенолога та рентген-лаборанта рахується, як рік за два.

Привітати Марію Калениківну з ювілеєм у селище Першотравенськ завітали голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський, голова районної організації ветеранів Іван Цимбалюк та селищний голова Олександр Денисюк.

фото з сайту Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар