28 квітня 2016

У Баранівці рятувальники звільнили з "квартирного полону" 2-річну дитину


27 квітня у Баранівці в одній із квартир п’ятиповерхівки зачинилася 2-річна дитина. Очевидці події викликали рятувальників, які обрізали завіси вхідних дверей і визволили дитину з "квартирного полону".

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

«27 квітня о 12:05 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в одній із багатоповерхівок Баранівки, у квартирі, зачинилась малолітня дитина. До місця виклику негайно виїхало відділення 15-ї ДПРЧ у складі 3 чоловік», – йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, у квартирі перебувала господиня разом зі своєю дворічною онукою. Бабуся поралася по господарству, а дівчинка гралася у кімнаті. Коли ж жінка вийшла на балкон, щоб вивісити випрані речі, то почула як захлопнулися двері. Їх, граючись, зачинила малеча.

На прохання бабусі дівчинка не змогла відчинити двері. Перелякана жінка почала гукати з вікна сусідів. На щастя, в неї в кишені були ключі від квартири і вона кинула їх з вікна сусідам, які перші прибігли на поміч. Однак, коли вони спробували відчинити оселю ключем, то в них нічого не вийшло. Як виявилось, дівчинка встигла ще й вхідні двері зачинити на засувку. Згодом додому прибігла мати «маленької полоненої». Жінка намагалася увесь час до приїзду надзвичайників розмовляти з донькою, щоб та не відходила від дверей.

Рятувальники встановили, що квартира знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. За допомогою «болгарки» вони обрізали завіси вхідних дверей та впустили всередину бабусю і матір малечі. Допомога медиків дитині не знадобилася.

2 коментарі: