06 березня 2016

У Баранівці згорів будинок, в якому багато років ніхто не проживав


5 березня у Баранівці згорів будинок, в якому багато років ніхто не проживав. На думку рятувальників, пожежу могли спричинити безхатченки, які часто приходили до будинку ночувати.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському районному секторі управління ДСНС України у Житомирській області.

«5 березня о 22:13 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що по 1-му провулку Софіївському горить будинок. Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що вогнем охоплено будинок, в якому ніхто не проживає», - повідомили рятувальники.

За даними пожежників, о 22:50 пожежу локалізували, а о 1:00 - повністю ліквідували. Причина пожежі встановлюється. За попередньою інформацією, пожежу спричинили безхатченки, які часто приходили ночувати до нежилого будинку.

"Там вже багато років ніхто не проживав, навіть дерево посеред хати виросло. За словами сусідів, до будинку частенько приходили безхатченки ночувати. Схоже на те, що саме вони і спричинили пожежу. Крім того, у будинку було багато легкозаймистих матеріалів: костриця, дерев'яні дошки. Коли ми приїхали, то вогонь знищив майже весь будинок. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає", - розповіли пожежники.

відео Богдана Куцана

Немає коментарів:

Дописати коментар