11 березня 2016

У Баранівці відкрилася виставка робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва


11 березня у міському Будинку культури імені Анатолія Пашкевича відкрилася виставка робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва «Весняний розмай». Виставка триватиме до 13 березня, вхід - вільний.

На виставці представлені роботи: Миколи Майструка, Діани Рудковської, Ірини Хіміч, Ольги Богун, Наталії Тодоренко, Лариси Пилипко, Олександра Суса, Наталії Муравської, Лариси Шапочнікової, Алли Назарчук, Юлії Михалюк, Тетяни Бенкіної, Анна Муравська, вихованців школи мистецтв, міського Будинку дитячої творчості та студії мистецтв Першотравенського Будинку культури.

З вітальним словом до присутніх на відкритті виставки звернулися: заступник голови райдержадміністрації Оксана Бабінець, секретар міськради Юрій Оханський, художник Володимир Кравчук та директор Довбиського хлібозаводу Владислав Артєєв, який вручив майстрам декоративно-прикладного мистецтва подарунки від підприємства.










3 коментарі:

  1. До митців слід ставитись з повагою. Одним із таких є наш земляк: Володимир Кравчук. Тому, громада, депутати, інші свідомі люди у всьому повинні таких людей підтримувати, ми самі повинні шукати їм можливість та ресурси проводити виставки, які буде відвідувати наша молодь, ми всі, ... інші довбаки, у яких до цього часу була можливість допомогти та їм не доходило. Зал для виставки є, робоче приміщення мусить бути!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім15.03.16, 16:53

    Все правельно. Ми всі зачерствіли, як той старий хліб. Може хоть діти чи внуки чомусь хай радуються.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.03.16, 09:22

    Правильно, просто не до цього.

    ВідповістиВидалити