25 березня 2016

У Кам'яному Броді місцевий житель за 4 дні власноруч виготовив автобусну зупинку


У селищі Кам’яний Брід Баранівського району 36­-річний місцевий столяр Микола Колотирін, на прохання селищної ради, за чотири дні власноруч виготовив з дерева автобусну зупинку.

Про це повідомляє газета "Житомирщина".

Столярній справі Миколу Валерійовича навчив його батько - відомий у селищі бляхар і слюсар Валерій Олександрович Колотирін. Його ще й досі згадують люди, адже він своїми руками склав не один десяток верстатів, перекривав жерстю односельцям дахи.

Для виготовлення виробів Микола Колотирін надає перевагу дубу, грабу, березі. Виготовляє двері, вікна. Допомагає робити й ремонти. А на прохання селищної ради зробив приємний і довгоочікуваний подарунок односельцям - за чотири дні виготовив автобусну зупинку.

"Життя сьогодні не просте, потрібно якось заробляти, щоб прогодувати родину. Тому й пригадав батькову науку, яка мені стала у пригоді", - сказав Микола Колотирін.

фото з газети "Житомирщина"

7 коментарів:

  1. Анонім25.03.16, 15:57

    Молодчина. Аби iншi ще цiнували! Щоб не сталося такого як з альтанкою бiля журавля.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім25.03.16, 16:24

    А зупинка доволі симпатична вийшла, правда? І продумана непогано. Криша округла, вода чи сніг стікати буде. Зручно дивитися в обидва боки на дорогу навіть не виходячи назовні. Молодець одним словом!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім25.03.16, 20:32

    Альтанку шукали,а зупитку ніхто шукати не буде ,повірте.Шкода праці цієї доброї людини.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.03.16, 20:37

      Що значить шкода праці? Ви так говорите, ніби цю зупинку вже вкрали)))

      Видалити
    2. Анонім25.03.16, 20:47

      Нехай користуються нею сто років

      Видалити
  4. Анонім25.03.16, 20:52

    Жму руку майстру

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.03.16, 09:43

      Камяний Брід рулить! А он в Баранівці навпроти лікарні вже роками немає павільйона, бо його збив який порушник ПДД. Обіцяв і мер, і автодор, а віз і нині там. Зате мер гарно торгує там землею. Віддає її направо й наліво, вішає лапшу, що вже через місяць там буде торгова точка із зупинкою. Кажуть, що обіцяного ждуть три роки...

      Видалити