02 лютого 2016

Баранівська райрада затвердила «бюджет проїдання», а вільні залишки ділитимуть весною


На сесії районної ради 27 січня депутати затвердили бюджет Баранівського району на 2016 рік. За це проголосували всі 27 депутатів із 27 присутніх на засіданні сесії (всього у райраді 34 депутати).

«Шановні депутати, фактично ми голосуємо за "бюджет проїдання", але я хочу щоб ви знали - ми дали все, що нам дала держава. Ми нічого не сховали. У березні ми будемо ділити вільні залишки. Ми хочемо у цьому році зробити пріоритет на ремонт доріг по сільських і селищних радах і заклади, які фінансуються з районного бюджету - це освіта та охорона здорв'я», - сказав перед голосуванням голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський.

Доходи районного бюджету на 2016 рік затверджені у сумі 214 млн 242,2 тис. грн, у тому числі доходи загального фонду районного бюджету - 213 млн 874,6 тис. грн, доходи спеціального фонду районного бюджету - 367,6 тис. грн. Видатки районного бюджету - 214 млн 242,2 тис. грн, у тому числі видатки загального фонду районного бюджету - 213 млн 874,6 тис. грн, видатки спеціального фонду районного бюджету - 367,6 тис. грн.

За словами начальника управління фінансів Баранівської РДА Олександра Василевського, фінансування установ у 2016 році буде здійснюватися своєчасно. Однак видатки необхідно проводити в режимі жорсткої економії, а непершочергові видатки - обмежувати.

«У 2016 році фінансування установ буде здійснюватися своєчасно та буде забезпечено ефективну роботу бюджетних галузей. Необхідно проводити активну роботу щодо наповнення місцевих бюджетів. Проводити видатки необхідно в режимі жорсткої економії, обмежувати непершочергові видатки», - зазначив Олександр Василевський.




Немає коментарів:

Дописати коментар