19 лютого 2016

Баранівські поліцейські затримали злодіїв, які обікрали будинок у селі Смолдирів


Баранівські поліцейські затримали 39-річну жительку села Смолдирів, яка разом із напарником поцупила з будинку односельця телевізор, пральну машинку, пилосос, хлібопічку та постільну білизну.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"18 лютого до Баранівського відділення поліції звернувся 46-річний житель села Смолдирів. Чоловік розповів, що з його будинку викрали телевізор, пральну машинку, пилосос, хлібопічку та постільну білизну. Сума збитку встановлюється", - йдеться у повідомленні.

У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні 41-річний житель міста Ковель та 39-річна місцева жителька.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.2 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За такий злочин передбачено покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, Баранівські поліцейські просять допомогти встановити особу зловмисника, який серед білого дня поцупив у магазині мобільний телефон.

Немає коментарів:

Дописати коментар