05 лютого 2016

Художники з Баранівського району представили свої роботи на тему війни в Афганістані


Баранівський художник Володимир Кравчук та довбишанин Олександр Котвіцький представили свої роботи на обласній виставці, присвяченій Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

"2 лютого у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича відбулося відкриття виставки «Не в'януть тюльпани в «Граніті», бо пам'ять людська не згасла...» творчих робіт художників: Юрія Бірюкова, Василя Вознюка, Лариси Мєнтової, Володимира Кравчука, Олександра Котвицького", - йдеться у повідомленні.

Організаторами вставки стали Житомирська обласна спілка ветеранів Афганської війни, Житомирська міська спілка воїнів-інтернаціоналістів, громадська організація «Творче об’єднання «Аполлон» та Житомирська обласна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича.

Ознайомитися з художніми роботами виставки можна до 20 лютого у відділі літератури з мистецтв Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича.

Нагадаємо, 15 лютого минає 27 років з дня виведення військ з Афганістану. Цю дату в Україні відзначають як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.





фото сайту Житомирської ОДА

Немає коментарів:

Дописати коментар