16 лютого 2016

У Баранівці вшанували учасників бойових дій на території інших держав


15 лютого у Баранівці з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав ветеранам афганської війни вручили пам’ятні медалі, почесні грамоти, квіти та грошові винагороди.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

Урочиста частина відбулась у великому залі засідань Баранівської районної ради.

Голова Баранівської РДА Микола Вельчинський, голова районної ради Сергій М’ялківський, заступник міського голови Василь Савчук та секретар міської ради ради Юрій Оханський привітали всіх присутніх з 27-мою річницею виводу радянських військ з Афганістану та вручили воїнам-ветеранам пам’ятні медалі, почесні грамоти, квіти та грошові винагороди.

З вітальними словами до своїх побратимів звернувся заступник голови Баранівської районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Сергій Парфенюк.

Місцеві артисти Валерій Ляхович, Марія Маркіна, Андрій Муравський, Ігор Бєляков та гурт «Козаки-козаченьки» подарували ветернам музичні вітання.

По завершенні урочистостей ветерани афганської війни, учасники бойових дій та представники влади пройшли урочистою ходою по вулиці Соборній на площу Волі, де відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-афганцям.










фото Лесі Іщук

Немає коментарів:

Дописати коментар