18 лютого 2016

У Баранівській школі № 2 вшанували воїнів-афганців та учасників АТО


17 лютого учні Баранівської школи № 2 провели захід, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-мій річниці виведення радянських військ з Афганістану.

На заході були присутні воїни-афганці Олексій Камінський, голова районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Іван Цимбалюк та учасник бойових дій на Сході України, голова районної спілки учасників АТО Віталій Сінгаєвський.

За словами заступника директора з виховної роботи Ірини Лисюк, цей захід для школи вже є традиційним і має великий виховний потенціал у формуванні патріотичної свідомості учнів.

"Цей захід для нашої школи вже є традиційним. Наших воїнів-афганців ми запрошуємо щороку. Останні два роки разом з ними запрошуємо учасників АТО. На мою думку проведення таких заходів має великий виховний потенціал у формуванні патріотичної свідомості учнів, почуття причетності до історії та сьогодення", - каже Ірина Лисюк.

Виховний захід під назвою "Час і досі не загоїв рани, цей одвічний біль Афганістану" підготували учні 7-Б та 8-Б класів і педагоги Ольга Максимович, Галина Михалюк, Ольга Богун та Олена Росновська. Школярі декламували вірші та співали патріотичні пісні.

По завершенні заходу діти подарували запрошеним гостям сувеніри на згадку про зустріч.










Немає коментарів:

Дописати коментар