18 січня 2016

Голова Баранівської РДА особисто перевірив, як проводять заміну вікон у гімназії


14 січня голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський разом із начальником відділу освіти Сергієм Ворощуком відвідали гімназію, де зараз проводяться роботи із заміни вікон.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

Як зазначено у повідомленні, для Баранівської гімназії придбали 42 металопластикові вікна на суму понад 130 тис. грн та 16 вікон на суму 69 тис. грн для Першотравенської школи.

Для шкіл Баранівського району закупили електролічильники, водоочисні фільтри, посуд, обладнання для внутрішніх туалетів, інвентар, нові столи і лавки для їдальні та 366 стільців.

Крім того, всі загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів Баранівського району отримали наочність з предмета «Захист Вітчизни» на загальну суму 31 тис. грн.

Загалом на поліпшення освітніх послуг району виділили 800 тис. грн бюджетних коштів.

фото сайту Баранівської РДА

Нагадаємо, 14 січня у Рогачівську амбулаторію привезли нове медичне обладнання.

41 коментар:

  1. Анонім18.01.16, 16:43

    Ось наш голова одну руку з карману все таки витягнув, а наші шкільні трутні ходять руки в рбюки. До роботи швидко. Нашій школі треба лад.

    ВідповістиВидалити
  2. Як я тішуся коли щось робиться за державний кошт.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім18.01.16, 19:45

    Тобто 1 вікно у Баранівську гімназію коштує 3100 гривень, а у Першотравенську школу 4300 гривень. Виникає питання, це дуже якісь такі різні вікна чи як?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.01.16, 21:48

      Можу помилятися, але здається у Першотравенську міняють тільки великі вікна у спортзалі, тому і ціна така. Та й взагалі всі ці ціни - середньоарифметичні. Всі вікна різні за розміром і відповідно ціною. Тому я би не став ділити загальну суму на загальну кількість вікон.

      Видалити
  4. Анонім18.01.16, 20:12

    Мабуть Микола Романович Вам ну дуже гроші потрібні коли Ви вікна взимку міняєте......При таких морозах.......Цікаво подивитися на тих роботяг які взялися за цю роботу....УСЕ НАЙКРАЩЕ ДІТЯМ!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім18.01.16, 23:05

      Якщо дуже цікаво подивитись на роботяг, то відлипни від грубки і сходи на Органік Мілк, там зараз адмінкорпус із цегли будують, вже 2-й поверх кладемо, до вікон ще не дійшли. Чи ти думаєш, що будівельникам зимою манна падає? Один із тих, кому "дуже гроші потрібні" були, недавно саме "демобілізувався", а при другому відремонтували малокомплектні школи, які майже відразу і закрили через відсутність учнів. А в найбільшій школі району наші діти мерзли, чекаючи третього, от ним і став Микола Романович. Радіти треба таким новинам, одноклітинний.

      Видалити
    2. Анонім19.01.16, 10:25

      А стіни в колишньому заводському садочку мерія утепляла хіба не зимою? Так само в морози стояли риштовки і люди працювали на вулиці. А тут вікна ставляться зсередини приміщення. Так що нічого в цьому поганого не бачу. Бюджетні гроші можна використати тоді, коли вони є на рахунку. А справа робиться добра, якщо врахувати, що за всі ці роки у найбільших школах району все ще були старі гнилі вікна.

      Видалити
    3. Анонім19.01.16, 12:22

      І до чого тут Органік????А з коментаря видно хто ОДНОКЛІТИННИЙ....У нормальних школах вікна міняються у плюсову температуру а не при морозах.А зимою це робиться у безвихідну ситуацію(коли потрібні гроші і нема куди списати)

      Видалити
    4. Анонім19.01.16, 16:37

      Міняються вікна в любу пору і будь-де. Люди роблять ремонт, коли є гроші. На заміну вікна йде півгодини-година часу. Так що ніхто там особливо не мерзне, бо працюють усередині приміщення. А батьки й учні молодших класів гімназії, де ставляться нові вікна, нарешті зітхнули з полегшенням. Тепер хоч не буде дути дітям. А якщо хтось такий розумний, то хай скаже, коли останній раз мінялися вікна в нормальних школах?

      Видалити
    5. Тетяна19.01.16, 18:20

      Особисто мені всеодно коли їх міняють,головне щоб дітки не мерзли,а вам бачу хтось дорогу перейшов то це ваші проблеми

      Видалити
  5. Анонім19.01.16, 13:13

    Я думаю що Ошатюк це краще висвітлить. Богданівна відділу твого уже нема значить пора порвати Вельчинського. Бокс.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.01.16, 16:30

      Відділ ще є. Богданівна як начальник відділу відкривала чемпіонат району з міні-футболу 17 січня у міському ФОК. А до чого тут Богданівна взагалі, якщо йдеться про вікна для гімназії? Не бачу логіки.

      Видалити
    2. Анонім19.01.16, 20:44

      І не побачите. Є такі "коментатори", яким все одно про що новина, і про кого новина. Я дивлюсь ось дві новини підряд ідуть про Душка і про Вельчинського. Наче і новини непогані, а все одно і до одого і другого претензії. Ще й паралельно і зовсім інших людей згадують. Тобто проблема не в Душку чи Вельчинському, чи у тому, що вони не так щось роблять. Проблема у головах деяких дописувачів. Просто оминайте такі палати і не вступайте з пацієнтами в діалог.

      Видалити
    3. Анонім19.01.16, 23:06

      Це так спецiально нацьковують...хочуть цирку.Та я впевнений , що вони обидвое -мудрi люди.I вам такоi нагоди не дадуть.Романович зробить добру справу , якщо Богданiвну на культyру поверне.

      Видалити
    4. Анонім20.01.16, 12:19

      Про нЕї взагалі згадувать не хочеться, але якщо Романович кудись там ще її поверне, то на цей раз справа набуде широкого розголосу, ще й про інших "активістів" згадають.

      Видалити
    5. Павло20.01.16, 17:27

      Богданівна свою роботу робить чесно і професійно, а її політичні погляди - це не твоє собаче діло. Нам би побільше таких Богданівн, то давно був би порядок. І якщо її повернуть в культуру, то культура від цього тільки виграє, а от що стане зі спортом, дітьми і путівками, то це вже питання. Так що закрий свого рота, бо я тебе так широко розголошу, що мало місця буде.

      Видалити
    6. Анонім20.01.16, 19:37

      А що, у попередні роки, коли цей відділ очолював ще Туровський, видавали менше путівок дітям? Мабуть, у рази більше, бо держава краще фінансувала оздоровлення дітей. І нічого, справлялися. А в спорті і до Богданівни, і після Богданівни буде все ОК, бо все це результати роботи Данилюка та інших тренерів, а не відділу спорту. А Богданівна, як була в культурі, то вже після обіду її попід руки тягнули додому, бо напивалася так, що не могла вже сама дійти до квартири. Та ще й усяку вульгарщину несла зі сцени. Наприклад бажала ветеранам на день перемоги, щоб дівчата рвали колготки у них на погонах... Оце була к-у-л-ь-т-у-р-а!

      Видалити
    7. Анонім20.01.16, 22:12

      А я думав, що то вона з дуру на камеру хвостом крутила, а це її політичні погляди виявляється, он як. Тепер, мабуть, і спорт в районі щезне, і вся молодь виїде, бо як же без нЕї. Оце халепа, га, Павле Богдановичу?

      Видалити
    8. АНАТОЛIЙ21.01.16, 00:01

      ЗВИЧАЙНО ЛЕГШЕ ПРАЦЮВАЛОСЬ , КОЛИ ДЕРЖАВА КРАЩЕ ФIНАНСУВАЛА) А ВИ СПРOБУЙТЕ В ТЕПЕРЕШНI ЧАСИ КОПIЙКУ ВИДЕРТИ? А ВОНА ЦЕ РОБИТЬ.КОГО ВИ ЧIПАЕТЕ????? ВАМ ВАШЕ НАГАДАТИ? ВЖЕ ЗАБУЛИ IСТОРIЮ, КОЛИ ДВА ЧИНОВНИКА СЛУЖБОВУ МАШИНУ, ПОТОПЛЕНУ В ЖАБОРИЦЬКОМУ БОЛОТI ПО-П"ЯНI ВИТЯГУВАЛИ, ЧИ МОЖЕ ВАМ НАГАДАТИ ПРО ЗАКРИТУ В КАБIНЕТI СЕКРЕТАРКУ ТЕР. ЦЕНТРУ? А ПРО УНIКАЛЬНУ ПАЛАТУ МIСЦЕВОI ЛIКАРНI, ТО ВЗАГАЛI КНИЖКУ ПИСАТИ МОЖНА . ЯК БИ СТIНИ ПАЛАТИ ВМIЛИ ГОВОРИТИ..........ТАК ЩО ШАНОВНI, РИЛЬЦЕ ВАШЕ, ПОРIВНЯНО, НЕ В ПУХОМ А ПIР"ЯМ ПОРОСЛО!!!

      Видалити
    9. Анонiм 20.01.16, 19:37 - Михалюк- це ти так за друга-Туровського сильно зад рвеш? То будь мужиком-пiдпишися. Хоч буду знати кому в пику дати!)Богданiвна - спорт за вами!

      Видалити
  6. Анонім20.01.16, 08:01

    ЯК ТАКОМУ ЗЛОД1Ю ЯК В1ЛЬЧИНСЬКИЙ ТАК ДОВГО МОЖНА ГРАБИТИ РАЙОН..ДЕ ПРОКУРАТУРА..ЧИ ЦЕ ВС1 СЛ1П1..В1КНА ПО ШКОЛАХ ЦЕ В1ДМИВАННЯ ГРОШЕЙ..А ДЕ 1Х ВИГОТОВЛЯЮТЬ..1 ХТО ЗА ЦИМ СТО1ТЬ....

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім20.01.16, 18:24

    Анонiму 12:19 - Богданiвну з посади нiхто не знiмав. Головна цiль - це "з"iсти" Вiтю Присяжнюка. Богданiвна просто не Тарасик, що ладен маму рiдну продати, а не тiльки людей звiльнити по приказу Вельчинського. А з приводу путiвок - правильно переживаете-нашим дiтям iх точно вже не бачити. До виборiв рiк лишився, так що не довго ще цьому панку в крiслi сидiти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.01.16, 00:54

      Схоже, що комусь таки вдалося влаштувати тут якщо не бокс, то штурханину. Але до чого тут Тарасик, чи "панок", коли йде планове скорочення чиновників і всі рішення спускаються зверху?

      Видалити
  8. Анонім20.01.16, 22:36

    Адмiнiстрацiя сайту повинна фiльтрувати коментарi. Це офiцiйний сайт, чи плiткозбiрник?

    ВідповістиВидалити
  9. Cергiй20.01.16, 23:03

    Анонiму 19: 37 : ооооооооооооо, це певно самого пана Туровського зачипили за живе). Ну що ж- тiльки долею ображений чоловiк може дозволити собi так брехливо обливати брудом ЖIНКУ! Та щей за пiдписом "aнонiм" ховатися. Що до адмiнiстрацii , бо я так розумю, тiльки ви тут "пасетесь" на цьому сайтi, то у вас там всi добряче заливають ...Починаючи з верхiвок ..завершуючи низами. Але тут не про те. Це я вам сидячи у себе вдома за столом можу розказувати, а не на сайтах виписувати. Не буду вам уподобатися. Ну а про ахiнею, то то вже явно ви ii несете. Бо хто знае Богданiвну - той безсумнiву скаже, що вона майстер слова своеi справи.Цього вiд неi не заберете, як би брудом не поливали. Так що..можливо i счезне... культура i так на ладан дише....Та в iдеалi, було б добре, як би счезли ви! З своiми недолугими коментарями.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.01.16, 11:42

      Оооооооооо! А які пісні звучали з кабінету Богданівни, коли вона з подружками відмічала свій день народження!!!! Було чутно аж до магазину "Для Вас"! Мабуть у її кабінеті дійсно добре наливають і заливають!!!!!

      Видалити
    2. Наскiльки менi вiдомо, то колективи з усього району з"iжалися привiтати Богданiвну.I пiснею в тому числi. Бо поважають. А якщо для вас пiсня асоцiюеться з пляшкою, то ваш рiвень зрозумiлий.

      Видалити
    3. Марко22.01.16, 01:00

      Підтримую Сергія, Богданівна справді "майстер слова своєї справи", пропоную офіційно закріпити за нею цей почесний титул пожиттєво. Було б добре, ще й нагрудний знак якийсь повісить, а в ідеалі - два знаки, для симетрії.

      Видалити
    4. Анонім22.01.16, 09:38

      Вона дійсно майстер "бла-бла-бла". Той почепіть їй якусь бляшанку. А ще краще - дві.

      Видалити
  10. Анонім21.01.16, 12:58

    Люди, схаменіться! Що ви пишите!? Що про нас інші подумають, коли ви один одного так поливаєте?! Ще й анонімно, що огидніше вдвічі. Схаменіться!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тарас21.01.16, 23:16

      А що про нас думають тепер? Завтра вже друга річниця загибелі Сергія Нігояна - першого з Небесної Сотні, а ця {censored}, яка стояла за спиною його вбиці, і при кожній нагоді цинічно демонструє свою неповагу до загиблих наших хлопців, все ще претендує на якусь роль в труппі нашого збанкрутілого адмінтеатру.

      Видалити
    2. Анонім21.01.16, 23:27

      Що б там хто не говорив, а простий народ завжди підтримує скорочення чиновників.Звичайний пенсіонер скаже: їх і так там забагато. А тут ще й децентралізація. Так що через пару років адміністрації взагалі не буде. І хоч гвалт кричіть за екс-регіоналку чи ще за якусь свою симпатію, нічого не вдієте. Уся влада - місцевим радам!!!

      Видалити
    3. Анонім22.01.16, 14:17

      Підтримую Тараса. Давайте вийдемо на площу всі ті, хто хоче щоб {censored} поставити на посаду голови держадміністрації,вона і районом покерує і культурні номери відколювати буде, потім розшукає якуновича і теж його запросить в район і так буде цирково культурна программа на "высшем уравне",для кого {censored} сильний спеціаліст і хто в ній душі не "чает" то приходьте до неї і цілюйтеся в десна... а нормальні люди знають її ціну і хто вона така...теж звізду відкрили...одне слово барани в чанах,з тупою памятью...не українці а запроданці...

      Видалити
  11. Анонім21.01.16, 23:22

    Цікаво, як же з тими вікнами справа закінчилась, бо через якусь {censored} про хорошу справу забули.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.01.16, 09:34

      А вікна вже замінили. Спитайте в директора. Поки тут недобитки янека захищають якусь Б..., люди роблять свою справу.

      Видалити
    2. Анонім22.01.16, 15:27

      Ну, і класно.

      Видалити
  12. Сплошна заказуха. Хто оплачує цим горе-журналiстам i так зрозумiло.А от скiльки? Щоб таку муру дозволяли писати!!?

    ВідповістиВидалити
  13. Мужчины, никогда не сражайтесь с женщинами... И победа, и поражение будут для вас позором.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.01.16, 14:34

      Мужчини, краще взагалі не беріть на роботу подібних Б..., щоб потім з ними не воювати...

      Видалити
  14. Анонім22.01.16, 15:23

    Ого, оце якісь йолопи ліплять. Роботи у них немає. Справді мабуть 3, 4 чоловіка сидять і грають на нервах.

    ВідповістиВидалити
  15. Анонім27.01.16, 02:42

    Запитай скільки грошей відмив М.Р на вікнах ?

    ВідповістиВидалити