27 січня 2016

У Баранівці пройде вечір пам’яті загиблого в ДТП Кузьми Скрябіна


2 лютого у приміщенні міського Будинку культури ім. А.Пашкевича мешканці Баранівки вшанують пам’ять лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який загинув у страшній аварії 2 лютого 2015 року.

Про це місто Баранівка повідомили у міському Будинку культури.

«Ми не могли залишитися осторонь. Кузьма був надзвичайно талановитий у своїй творчості. Ми вирішили зібратися в цей день, щоб згадати про нього, заспівати його пісень», - говорить один із організаторів вечора пам’яті В'ячеслав Рудяшкін.

Вечір пам’яті розпочнеться з хвилини мовчання. Пізніше, місцевий гурт "Мулен Руж" разом із прихильниками творчості Кузьми заграють пісні музиканта. Кожен бажаючий може також долучитися та виконати якусь із пісень гурту «Скрябін».

Задля кращої організації заходу, бажаючих прийняти участь просять телефонувати за номерами: (096) 394-93-98 або (098) 772-87-03.


Нагадаємо, 3 лютого 2015 року кілька десятків молодих людей зібралися на площі Леніна у Баранівці, щоб вшанувати пам'ять загиблого в ДТП Андрія Кузьменка.

5 коментарів:

  1. Рудяшкін, "Мулен Руш" ви на правильному шляху. Його пісні різні і мають свій почерк. "Їде маршрутка, як велика собача будка..." - слухаючи цю пісню зранку, як марш!

    ВідповістиВидалити
  2. а що, в баранівці площу леніна не переіменували???

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім29.01.16, 12:51

    Не загинув, а вбила нова влада за відверту критику, давайте будемо дивитися правді у вічі...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.01.16, 15:51

      Щоб нести таку пургу мозів не треба. Мабуть, він один у нас критикував владу, мав свою опозиційну партію, збирався стати президентом, і тому був особливо небезпечний для нової влади... З його найбільших "гріхів" перед новою владою були його виступи ("...за нормальні гроші"-цитата) на підтримку Януковича перед президентськими виборами. Але якщо слідувати цій логіці, то на цьому світі вже не було б з пів сотні знаних артистів. Думай що верзеш.

      Видалити
    2. Анонім29.01.16, 17:36

      Дійсно, що нісенітниця. Політика тут ні до чого. Про це вже за рік кругом говорено переговорено. Припиніть цю тему, хоча б з поваги до Кузьми. Мова йде про його творчість. Саме її, а не політичні погляди Кузьменка вшановують 2 лютого у багатьох містах України.

      Видалити