05 січня 2016

У Баранівці минулого року для учасників АТО та їх сімей придбали 2 квартири


У 2015 році в Житомирській області придбали 87 квартир для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, із них 2 - у Баранівці.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

«На придбання житла для сімей загиблих бійців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа учасників АТО, які потребують поліпшення житлових умов, в Житомирській області було передбачено з державного бюджету 30 млн 805,687 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Житло придбали в: м. Житомирі – 14, м. Бердичеві – 10, м. Коростені – 5, м. Новоград-Волинському – 26, м. Овручі – 5, м. Андрушівці – 1, м. Малині – 1, с. Висока Піч (Житомирський район) – 1, м. Рівному – 1, м. Коростишеві – 3, м. Баранівці – 2, смт Попільні – 6, смт Лугинах – 1, смт Романові – 2.

Крім того, в області придбали 9 квартир для учасників АТО, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок на загальну суму 5,3 млн грн (3 квартири в м. Житомирі, 2 – у м. Новоград-Волинському та по 1 квартирі у Бердичеві, Коростені, Малині та Коростишеві).

Як повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення Баранівської райдержадміністрації Людмила Куцан, загалом для сімей загиблих військовослужбовців з Баранівського району, які брали безпосередню участь в АТО придбали 4 кварити.

"В цілому в 2015 році для сімей загиблих в АТО військових купили 4 кварити. Для родин Костянтина Дронговського з Кам'яного Броду та Вадима Пашковського з Явного придбали квартири у Баранівці, а для родин Олексія Сафіна з Баранівки та Віктора Медушевського з Довбиша придбали по квартирі у місті Житомир", - розповіла Людмила Куцан.

Нагадаємо, У Баранівському районі для учасників АТО зарезервували понад 114 га землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар