29 грудня 2015

Баранівських водіїв попереджають про погіршення погодних умов і небезпеку на дорогах


За інформацією Гідрометцентру України, найближчими днями на території держави та області очікується погіршення та різка зміна погодних умов: зниження температури, дощ та мокрий сніг.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

У зв'язку з цим водіїв закликають бути максимально уважними і обережними, дотримуватися правил дорожнього руху і заходів особистої безпеки.

«Баранівське відділення поліції Новоград-Волинського відділу ГУНП в Житомирській області звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищувати швидкість, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями», - йдеться у повідомленні.

За таких складних умов руху правоохоронці радять також враховувати стан проїзної частини та нагадують про необхідність заміни автомобільної гуми на зимову.

«Мокра та слизька дорога - це ті чинники, які збільшують гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів. Крім того, не потрібно зволікати із заміною автомобільної гуми на зимову, а також не забувати про перевірку гальмівної системи і світлотехніки транспортних засобів», - зазначають у відділенні поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар