29 грудня 2015

Школярам Довбиша та Мар’янівки розповіли про особливості вступної кампанії 2016 року


17 грудня викладач Житомирського державного університету імені Івана Франка Ірина Першко розповіла старшокласникам Довбиша та Мар’янівки про особливості вступної кампанії 2016 року.

Про це повідомляє сайт ЖДУ імені Івана Франка.

"У зв’язку зі змінами правил вступу до вишів у 2016 році є необхідність ознайомлення майбутніх абітурієнтів з особливостями вступної кампанії. Саме з цією метою 17 грудня викладач кафедри ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття ЖДУ імені Івана Франка Ірина Першко зустрілася зі старшокласниками Довбиської та Мар’янівської загальноосвітніх шкіл Баранівського району", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічей Ірина Першко розповіла учням про особливості вступної кампанії 2016 року до Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Зокрема, для полегшення процедури електронної реєстрації приймальна комісія університету розробила покрокову інструкцію, яка неодмінно стане в нагоді під час вибору пріоритетів та подання документів. Також старшокласники отримали вичерпну інформацію про перелік спеціальностей природничого факультету та переваги саме хіміко-біологічного напрямку.

Особливо майбутніх студентів зацікавила можливість отримання класичних спеціальностей, що значно розширить можливості їх працевлаштування у майбутньому.


фото сайту ЖДУ ім. Івана Франка

Немає коментарів:

Дописати коментар