31 грудня 2015

У Баранівському районі з 1 січня списуватимуть борги по пільгових пенсіях


У Баранівському районі з 1 січня платників єдиного податку 4-ї групи звільнять від відшкодування Пенсійному фонду України фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

Про це місто Баранівка повідомили в управлінні Пенсійного фонду України в Баранівському районі.

"Платники, віднесені до 4-ї групи платників єдиного податку, а саме: сільськогосподарські товаровиробники, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків, звільняються від відшкодування Пенсійному фонду України фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах", - йдеться у повідомленні.

Також передбачається, що сума заборгованості фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, що утворилася в період з 1 січня 2015 року до 1 січня 2016 року у платників єдиного податку 4-ї групи, підлягає списанню у порядку, визначеному правлінням ПФУ.

"Списання сум заборгованості буде здійснюватися після набрання чинності постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження Порядку списання сум заборгованості фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених відповідно до ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення”, - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, баранівські пенсіонери можуть отримати січневу пенсію у грудні.

Немає коментарів:

Дописати коментар