17 листопада 2015

Баранівських водіїв попереджають про погіршення погодних умов і небезпеку на дорогах


За інформацією Гідрометцентру України, найближчими днями на території держави очікується погіршення погодних умов: зниження температури, дощі, мокрий сніг. На дорогах можлива ожеледиця.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

У зв'язку з цим водіїв закликають бути максимально уважними і обережними, дотримуватися правил дорожнього руху і заходів особистої безпеки.

«Національна поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, не перевищувати швидкість, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями», - йдеться у повідомленні.

За складних погодних умов слід обов'язково враховувати стан проїзної частини. Мокра, брудна та слизька дорога і опале листя є тими чинниками, які збільшують гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів.

"Крім того, не потрібно зволікати із заміною автомобільної гуми на зимову, а також не забувати про перевірку гальмівної системи і світлотехніки транспортних засобів, дотримання правил паркування", - зазначають у прес-службі.

Немає коментарів:

Дописати коментар