05 листопада 2015

У Баранівці злодії залізли до будинку і поцупили сейф з мисливською зброєю


5 литопада до Баранівського райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що невідомі залізли через вікно до його будинку і викрали металевий сейф з мисливською зброєю.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"5 листопада до чергової частини райвідділу міліції надійов протокол заяви про вчинене кримінальне правопорушення від місцевого жителя про те, що невідомі особи незаконно проникли у його будинок, звідки таємно викрали сейф з мисливською зброєю. У ході перевірки встановлено, що в ніч на 5 листопада, невідомі особи шляхом віджиму пластикового вікна, через підвальне приміщення незаконно проникли до будинку, звідки таємно вчинили крадіжку металевого сейфа, у якому знаходилась мисливська зброя", - йдеться у повідомленні.

З місця події працівники слідчо-оперативної групи райвідділу міліції вилучили низку речових доказів та розпочали заходи щодо встановлення осіб зловмисників.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.262 ч.1 КК України. За такий злочин передбачено покарання до 7-ми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у ніч на 5 литопада у центрі Баранівки невідомі обікрали ювелірний відділ.

Немає коментарів:

Дописати коментар