26 листопада 2015

Учням шкіл Баранівського району пропонують зняти короткометражні фільми


Учням шкіл Баранівського району пропонують зняти короткометражні фільми та взяти участь у Житомирському учнівському кінофестивалі «ЖУК», який цього року набув обласного масштабу.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

"Вже вдруге на Житомирщині відбудеться учнівський кінофестиваль - «ЖУК». Проект «ЖУК» був започаткований громадською організацією «Творча студія ДрімСтеп» у 2014-2015 роках в обласному центрі. Учням шкіл Житомирщини пропонують зняти короткометражні фільми на тему «Я – переможець». Головне завдання полягає у тому, щоб показати, що коли перемагає кожен з нас – перемагає Україна. Ми повинні щодня перемагати свою лінь, невпевненість, байдужість та проявляти стійкий характер, силу волі, чинити добро та реалізовувати свої таланти", - йдеться у повідомленні.

Кожний регіон визначить найкращі роботи. Далі переможці з районів візьмуть участь у церемонії нагородження в Житомирі та боротимуться за головний приз.

Організатори розділили область на 4 регіони: з центром у Коростені (Коростенський, Лугинський, Олевський, Ємільчинський, Овруцький, Народицький та Малинський райони), Бердичеві (Бердичівський, Андрушівський, Ружинський, Попільнянський, Брусилівський, Радомишльський райони), Новограді-Волинському (Новоград-Волинський, Червоноармійський, Баранівський, Володарськ-Волинський, Черняхівський, Романівський, Любарський, Чуднівський райони) та м Житомир і Житомирському районі.

Для участі у кінофестивалі необхідно:

1. Зареєструвати команду своєї школи для участі у фестивалі, можна до 11 грудня 2015 року, надіславши листа на електронну адресу: zhukfest@gmail.com, або зателефонувавши за номером: (098) 271-45-11 (Богдан Яремчук - керівник проекту). В листі необхідно вказати наступну інформацію: місто (селище), № ЗОШ, ПІБ контактної особи (педагога-організатора або керівника команди), контактний мобільний номер телефону.

2. Зняти фільм та надіслати організаторам кінофестивалю для їх оцінювання конкурсним журі. Дату, до якої потрібно надіслати фільми та іншу інформацію можна буде знайти в соціальних мережах: ВКонтакті та Фейсбук.

З умовами конкурсу можна ознайомитись тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар