21 листопада 2015

У Баранівці люди зібрались на віче, щоб відзначити другу річницю Євромайдану


Ввечері, 21 листопада, у Баранівці на площі Волі зібралось близько 30 людей, щоб разом відзначити другу річницю Революції Гідності. До пам'ятного знаку героям Небесної сотні принесли свічки та квіти.

Саме цього дня у 2013 році на Майдані в Києві зібралися перші протестувальники. Мітинги у Баранівці почалися 4 грудня.

Після спільної молитви за мир у нашій державі та коротких виступів представників районних осередків політичних партій і активістів, присутні заспівали Державний Гімн України.

У заході взяли участь депутати Баранівської районної ради Сергій Чубар і Наталія Осташевська, депутат міської ради Володимир Заремба, начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Ворощук, голова районного осередку ВО "Свобода" Микола Тулісов, вчитель історії Баранівської школи № 2, художник Володимир Кравчук, місцеві активісти та жителі міста, загалом близько 30 людей.




Нагадаємо, зранку, 20 листопада у Баранівці відбулися заходи, присвячені відзначенню Дня Гідності та Свободи.

9 коментарів:

  1. Анонім22.11.15, 13:57

    Люди, схаменіться! Що ви творите? Вибори закінчились і піаритись не потрібно. До чого тут прізвища ваші. Ви ж прийшли пом*янути, а не виставлятись! Влада та, яку вибрали. Вони проводили захід. Хіба ті, що були зранку, злочинці? Не роздирайте душу. Єднайтесь! Вимагаймо від влади гарної роботи і допомагаймо їм. Тоді буде завтрашній день. Мудрості і здорового глузду нам всім!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.11.15, 14:27

      Лицемірний якийсь у вас коментар. Чого ж ви не написали таке саме в ранкову новину? Там же так само все написано про те, хто взяв участь у заході. А я вам скажу чого. Бо вам все одно про що новина, все одно що там написано, вам аби когось зачепити, особливо якщо бачите у новині когось із тих, хто вам особисто не подобається. Тому мудрості і здорового глузду, в першу чергу, бажаю вам.

      Видалити
    2. Звягель22.11.15, 15:01

      Та ні, цей коментар не настільки лицемірний, як смішний. Мовляв, пишіть новини, але нічого там не пишіть))) То напишіть в редакцію, щоб вони новини просто як календар публікували: 21 листопада у Баранівці відзначили День Гідності і Свободи. Все. Крапка. Кому воно треба ото знати хто там був і що робив)))))

      Видалити
    3. Віктор22.11.15, 22:34

      Оце якраз ті люди, які вже "схаменулись", і нічого осудливого вони не "творять", вони просто допомагають отямитись усім нам. При чому тут влада взагалі? Хто заважає їй гарно працювати? То не душа у вас "роздирається", а совкова свідомість. Багатьом важко зрозуміти, що люди можуть збиратися не лише проти влади, чи ще там когось, а й заради чогось. От вони і Єднаються, щоб завтрашній день був кращим за вчорашній.

      Видалити
    4. Анонім23.11.15, 11:33

      Хіба не все одно, хто й коли прийшов до пам'ятного знака та поклав квіти? Головне, що прийшли, що пам'ятають. Як на мене, не можна спекулювати на пам'яті. Вона все одно не вмре доти, доки герої житимуть у наших серцях. СЛАВА ГЕРОЯМ!

      Видалити
  2. То були офіційні заходи до Дня Гідності, а це народне віче. Чого ви все в кучу тулите? Доречі, серед іншого, говорили про створення громадського об'єднання. То що вирішили? І хто з цього приводу що думає?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.11.15, 21:43

      А в чому сенс? У нас є куча партій і громадських обєднань, а віз і нині там...

      Видалити
    2. Анонім23.11.15, 10:00

      Вже створювали громадську раду при РДА - заявок подало аж НУЛЬ чоловік.

      Видалити
    3. Анонім24.11.15, 21:53

      А навіщо щось створювати при РДА, коли скоро її самої не буде ?

      Видалити