19 листопада 2015

У Баранівській районній бібліотеці розкрили секрети баранівських професіоналів


12 листопада у Баранівській районній бібліотеці для дорослих та дітей відбувся захід під назвою «Секрети баранівських професіоналів», під час якого місцеві майстрині провели майстер-класи для переселенців.

Про це місто Баранівка повідомила директор Баранівської районної бібліотеки для дорослих та дітей Галина Карпишина.

"Цей захід був спрямований допомогти культурній інтеграції внутрішньо переміщених осіб в нашу місцеву громаду. На захід ми запросили наших баранівських майстринь. Власниця салону «Шарм» Людмила Болячко, яка має 33 роки стажу роботи перукаря провела майстер-клас зі створення святкової зачіски, а Олена Гончаренко провела майстер-клас з манікюру. Вчителька молодших класів Баранівської школи I-II ступенів Світлана Ковальчук поділилася з усіма охочими секретами техніки квілінгу. Вчитель Баранівської школи мистецтв Володимир Савчук провів майстер-клас гри на саксофоні. Методист районного організаційно-методичного центру Валентина Огійчук представила власноруч виготовлений торт, який ми запропонували всім присутнім продегустувати з чаєм та кавою. Одна з учасниць заходу (з числа переселенців) висловила надію, що наступного року всі, в такому ж складі, будуть пити каву у неї в гостях у Донецьку", - розповіла Галина Карпишина.

Захід проходив у рамках проекту «Бібліотека як міст культурної інтеграції внутрішньо-переміщених осіб в громади», який стартував на Житомирщині за ініціативи Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Паритет» у співпраці з обласною бібліотекою ім.Ольжича за підтримки інституту з міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів та Міністерства закордонних справ Німеччини.



фото Марії Рудик

Немає коментарів:

Дописати коментар