13 листопада 2015

Баранівські школярі збирають пластикові кришки на протези для бійців АТО


Учні Баранівської гімназії облаштували у шкільному холі пункт зі збору пластикових кришок, які використовують для протезування учасників АТО та вирішили попросити допомоги у мешканців міста.

Про це місто Баранівка повідомили учні Баранівської гімназії.

«Добрий день, жителі Баранівки! Благодійники нашого міста вирішили долучитися до всеукраїнської акції, організувавши за її аналогом власну локальну зі збору кришечок-закруток. Їх використовують для протезування воїнів АТО. Детальніше про це йдеться на сайті Українського форуму благодійності.

Там повідомляється, що пластикові кришки, вироблені з різних видів пластику, дробляться в гранули і використовуються як сировина для створення протезів або продаються. Виручені кошти спрямовуються на закупку протезу для конкретного бійця.

Баранівська гімназія також вирішила підтримати благодійну акцію «Допоможи мужньому воїну», облаштувавши у шкільному холі пункт зі збору пластикових кришок та запрошує усіх небайдужих долучитися до цієї акції. Увесь учнівський та педагогічний колектив гімназії закликає Вас, жителі нашого міста, до благодійного збору та здачі кришечок. 

В такий спосіб баранівчани мають змогу допомогти бійцям АТО, а також водночас сортувати домашні відходи, цим самим захищаючи від забруднення навколишнє середовище. 

Пункт збору та контейнер знаходиться в холі Баранівської гімназії на першому поверсі.

Не будьте байдужими! Допоможіть покращити життя бійцям, що захищають нашу з вами свободу та незалежність! Щиро сподіваємося на Вашу підтримку! З повагою, Баранівська гімназія», - йдеться у зверненні учнів Баранівської гімназії.


Нагадаємо, 6 листопада школярі Баранівського району пошили польові сумки для військових, які зараз перебувають у зоні проведення антитерористичної операції.

Немає коментарів:

Дописати коментар