21 жовтня 2015

Будьмо згуртованими й солідарними задля добробуту й процвітання нашого району!


Мета моєї передвиборної програми – це захист інтересів усіх верств населення, але, перш за все, людей, котрі проживають у селі й пов’язали свою трудову діяльність з агропромисловим комплексом.

Кандидиат у депутати до Житомирської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі № 4 від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Остудімов Анатолій Олександрович.

Біографічні дані
  • Народився 23 липня 1962 року у селі Осички Радомишльського району Житомирської області в селянській родині. Громадянин України. Не судимий.
  • Освіта: повна вища. У 1981 році закінчив Житомирський автошляховий технікум; у 1991 році – Українську ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарську академію м.Києва за спеціальністю «Механізація сільського господарства»; у 1999 році – Український державний лісотехнічний університет за спеціальністю «Лісове господарство».
  • Кандидат сільськогосподарських наук із спеціальності «Лісові культури та фітомеліорація» (2012р.).
  • Трудова діяльність. Свою трудову діяльність розпочав завідуючим автогаража колгоспу с.Осички Радомишльського району, затим проходив службу у лавах збройних сил. З травня 1983 року по 1998 рік працював на керівних посадах у Радомишльському спецлісгоспі. З травня 1998 року по теперішній час – директор державного підприємства «Баранівське лісомисливське господарство».
  • Підприємство, яке вже більше 17 років очолює Анатолій Олександрович Остудімов, є передовим в галузі лісового господарства не лише області, а й України. Зокрема, колектив ДП «Баранівське ЛМГ» був занесений на Дошку Пошани Баранівського району у 2007, 2010, 2011, 2012, 2013 та 2014 роках, а також нагороджувався багатьма обласними та республіканськими відзнаками. Саме тому лісівники з гордістю говорять про своє підприємство. Лісгосп є правофланговим у всіх найкращих починаннях, які стосуються технічного прогресу, модернізації, благоустрою територій тощо. Завдяки стабільному кадровому забезпеченню та високій виконавській дисципліні всього колективу на підприємстві виробляється високоякісна продукція, за яку працівники отримують найвищу заробітну плату в районі (понад 5000грн.). ДП «Баранівське ЛМГ» щорічно нарощує темпи виробництва та досягає високих виробничих показників. Значна робота проводиться підприємством щодо раціонального використання лісосировинних ресурсів та відновлення лісових насаджень.
  • Головне кредо: шукати засоби, щоб працювати, іти вперед і тільки вперед, а не шукати причини, які заважають цьому. Тож Анатолій Олександрович дбає про людей праці не тільки на виробництві, а й переймається умовами їхнього відпочинку, надає всіляку матеріальну підтримку. При цьому не забуває й за державні інтереси. Так, упродовж 2014-2015 років лісгосп допомагає бійцям, які брали чи беруть участь в АТО. На передову надавалася необхідна техніка, запчастини, інші матеріали. Крім того, була надана матеріальна та інша допомога усім працівникам підприємства, мобілізованим у зону АТО, та їхнім сім’ям.
  • Громадська діяльність. Неодноразово обирався депутатом Радомишльської районної та міської рад, Баранівської районної та Житомирської обласної рад. І це не дивно, адже така людина, як Остудімов Анатолій Олександрович, заслуговує на довіру у людей.
  • Нагороди. Нагороджений такими державними відзнаками та званнями: «Відмінник лісового господарства» (2002р.), «Заслужений лісівник України» (2003р.), «Х років бездоганної служби в лісовій охороні» (2006р.), іменним годинником Товариства лісівників України (2011р.), Почесною грамотою Верховної Ради України «За особливі заслуги перед Українським народом» (2012р.), а також пам’ятною ювілейною відзнакою ГУБОЗ МВС України «За доблесть та честь» ІІ ступеня, почесними грамотами Житомирської обласної державної адміністрації (2005р., 2009р.), Почесною грамотою і грамотою Баранівської районної державної адміністрації і Баранівської районної ради (2002р., 2009р.), Почесною грамотою Державної податкової адміністрації у Житомирській області (2004р.), Грамотою управління Держгірпромнагляду по Житомирській області (2011р.), Грамотою Житомирського обкому профспілки працівників лісового господарства (2012р.).
  • Сімейний стан: одружений. Має двох дітей.

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

Шановні виборці!

25 жовтня Ви зробите свій вибір, від якого залежатиме в значній мірі і Ваше майбутнє. Ви бажаєте бути почутими й жити в економічно розвинутому й благоустроєному районі?

Тоді запитайте себе: з програмою якого кандидата ви солідарні?

Я глибоко переконаний, що наші люди заслуговують на кращу долю, і тому погодився стати кандидатом у депутати обласної ради від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Мета такого рішення – сприяти поліпшенню життя людей села, допомогти у вирішенні ваших наболілих проблем, створити сприятливі умови для господарювання.

Мета моєї передвиборної програми – це захист інтересів усіх верств населення України, але, перш за все, людей, котрі проживають у селі й пов’язали свою трудову чи підприємницьку діяльність з агропромисловим комплексом. Як нині діючий депутат обласної ради, як досвідчений фахівець, я буду продовжувати вирішувати найактуальніші питання розвитку нашого регіону, кожного села, селища й міста. У всіх сферах діяльності я був і залишуся принциповим, відповідальним та у всіх відношеннях чесним: у першу чергу, перед собою та перед людьми. Свій обов’язок бачу в тому, щоб максимально допомогти кожному жителю у вирішенні життєвих проблем і разом зробити наш край щасливим та прекрасним. Глибоко переконаний, що головне на сьогодні – не обіцянки, а конкретні дії. Тож я йду на вибори з наступним планом конкретних дій. Ось ті 5 основних кроків до покращення життя нашого району, які я планую зробити разом з вами, якщо ви підтримаєте мою програму.

Крок 1. Забезпечення сталого економічного розвитку території
  • забезпечення трудової зайнятості населення району, створення нових робочих місць шляхом розширення виробничих потужностей регіону з метою повернення людям праці віри та впевненості у завтрашньому дні;
  • створення сприятливих умов для розвитку малого й середнього підприємництва, підтримка вітчизняного й місцевого виробника;
  • домагатимусь зниження податкового навантаження на підприємства різних форм власності;
  • сприяння розвитку села шляхом створення оптимальних умов побуту для його жителів, підтримки різних соціальних програм;
  • спрямування усіх ресурсів: і фінансових, і матеріальних, і людських, на забезпечення цивілізованого життя як у місті, так і на селі.
Крок 2. Залучення інвестицій у розвиток району
  • сприяння в залученні державних та приватних інвестицій у соціально-економічний розвиток району;
  • сприяння в залученні грантових коштів у розвиток території району;
  • надання пропозицій до обласної інвестиційної програми.
Крок 3. Баранівському району – належну медицину, освіту, культуру й спорт!
  • сприяння в залученні державних, громадських та грантових коштів у розвиток населених пунктів Баранівського району – освіти, медицини, культури й спорту;
  • сприяння розвитку закладів охорони здоров’я, освіти, культури та спорту на теренах району;
  • підтримка культурних, просвітницьких та інших програм, ініціатив.
Крок 4. Соціальний захист населення – пріоритет!
  • підтримка всіх програм та заходів щодо поліпшення забезпечення людей похилого віку, малозабезпечених, багатодітних сімей, ветеранів війни, учасників АТО тощо;
  • постійна турбота про ветеранів праці, дітей війни, одиноких пенсіонерів району, надання для них благодійної допомоги, підтримка різних соціальних програм;
  • підтримка молоді району, зокрема, створення умов для навчання та надання допомоги у працевлаштуванні після здобуття освіти.
Крок 5. Покращення екологічного стану району
  • сприяння розвитку рекреації та туризму, примноженню флори і фауни нашого краю, підвищенню екологічної свідомості серед населення;
  • підтримка екологічних програм та програм із збереження лісів.
Свою роботу будуватиму на основі громадської думки, побажань і пропозицій виборців. Проводитиму постійні зустрічі з жителями району, працівниками підприємств з метою швидкого реагування на всі проблеми та звернення. Вірю, що місто Баранівка та села й селища нашого району будуть затишними й комфортними для всіх жителів, а наш район стане зразковим в області. Переконаний, що разом ми здолаємо все, адже коли є співробітництво, то будуть стабільність і порядок, а затим – високий рівень життя громадян.

Будьмо згуртованими й солідарними задля добробуту й процвітання нашого району!

З повагою
Анатолій Остудімов

Немає коментарів:

Дописати коментар