22 жовтня 2015

У Баранівці з подвір'я пенсіонера вкрали ванну, духовку та 2 колісники


19 жовтня у Баранівці крадій поцупив у 76-річного місцевого жителя металеву ванну, пічну духовку та 2 чугунні колісники. Правоохоронці особу зловмисника встановили. Викрадене у нього вилучили.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"19 жовтня о 18:50 до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, 1939 року народження, про те, що вночі із його подвір'я невідома особа вчинила крадіжку з-під навісу бувших у вжитку двох чугунних колісників, металевої ванни та металевої духовки для пічного опалення", - повідомили у райвідділі.

У ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 38-річний місцевий мешканець, який у вчиненні злочину зізнався. Викрадене майно у нього вилучили та повернули власнику.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.1 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років позбавлення волі.

Нагадаємо, у ніч на 16 жовтня у Баранівці невідомі залізли через вікно до приміщення служби доставки "Ін-Тайм" і, зламавши сейф, викрали близько 60 тис. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар