02 вересня 2015

У Баранівці учасники АТО можуть навчатись в ПТУ та автошколах за кошти держбюджету


У Баранівці учасники АТО мають можливість пройти навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації за рахунок коштів державного бюджету у професійному ліцеї та двох автошколах.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Житомирської ОДА.

«На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 179 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)» у Житомирській області затверджено відповідний план заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції. На зазначені цілі області виділено 1,5 млн грн. Бажаючі мають звернутися до управлінь праці та соціального захисту населення за місцем проживання, які укладатимуть відповідні договори з навчальними закладами про спрямування та освоєння у 2015 році коштів на навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації демобілізованих учасників антитерористичної операції за рахунок бюджетних коштів», – йдеться у повідомленні.

У Баранівці навчати військових за бюджетний кошт буде Баранівський професійний ліцей, який знаходиться за адресою: вул. Дзержинського, 77.

Підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв навчальних транспортних засобів у Баранівці проводитимуть: Баранівський СТК ТСОУ (вул. Дзержинського, буд. 69-б) та ТОВ «Автошкола – Прогрес» (пров. Старченка 8).

Немає коментарів:

Дописати коментар