13 жовтня 2015

Сервісний центр «Смарт» у Баранівці допоможе вирішити будь-яку проблему з технікою


Сервісний центр «Смарт», який знаходиться у центрі міста Баранівка, пропонує ремонт телефонів, смартфонів, планшетів, ноутбуків, комп'ютерів та будь-якої офісної і оргтехніки.

Тут можна замовити послугу з налаштування Windows, поставити антивірусну програму, зробити модернізацію та вдосконалення комп'ютера з підбором необхідних комплектуючих. Заправити картридж, відновити роботоздатність телефонів, планшетів, ноутбуків та комп'ютерів.

Також фахівці сервісного центру "Смарт" допоможуть:

- оптимізувати роботу операційної системи;
- очистити систему від файлового сміття;
- налаштувати систему під користувача.

«На сьогоднішній день «Смарт» є єдиним сервісом у Баранівці, який закриває практично всі напрямки, пов'язані з ремонтом телефонів, планшетів та ноутбуків. Ми можемо і вміємо вирішувати проблеми з будь-яким видом офісної та оргтехніки. Для цього у нас є профільні фахівці, яким по плечу найскладніший ремонт комп'ютерів, принтерів, та іншої офісної техніки», - говорить директор сервісного центру «Смарт» Василь Паламарчук.

Зі слів керівника, в «Смарті» ставлять тільки якісні деталі і не лагодять поломок, яких немає. Тобто, не беруть на ремонт техніку з неіснуючими проблемами і не виставляють за це шалені рахунки. За цим в сервісному центрі стежить спеціальний працівник.

«Наш сервісний центр орієнтований на клієнта. Тому тут працює адміністратор - людина, яка супроводжує клієнта від моменту його звернення в сервісний центр до отримання ним в найкоротші терміни якісно відремонтованої техніки», - говорить директор.

На всі види ремонтних робіт надається гарантія на строк від 3 до 6 місяців.

Сервісний центр «Смарт» працює щоденно – без перерв та вихідних з 9:00 до 19:00 (у суботу та неділю – з 10:00 до 17:00) за адресою: вул. Першотравнева, 2, телефон: (097) 724-45-56.

Немає коментарів:

Дописати коментар