14 вересня 2015

Представляти інтереси жителів міста Баранівка в районній раді будуть 10 депутатів


У Баранівській районній раді нового скликання, яка нараховуватиме 34 депутати, представляти інтереси жителів міста Баранівка будуть 10 депутатів. Довбиш матиме 4 представники, Дубрівка - 3.

Відповідна постанова опублікована на сайті Центрвиборчкому.

Згідно додатку № 5 до постанови ЦВК № 216 від 3 вересня 2015 року Баранівська районна рада нового скликання нараховуватиме лише 34 депутати. У теперішньому скликанні - 42 депутати. Тобто кількість депутатів районної ради зменшиться на 8 чоловік.

Найбільше представників у районній раді матиме місто Баранівка - 10, Довбиська селищна рада - 4 та Дубрівська сільська рада об’єднаної територіальної громади - 3.

По 2 депутати в райраді отримають Кам’янобрідська та Першотравенська селищні ради.

По 1 мандату будуть мати депутати з Мар’янівської і Полянківської селищних та Берестівської, Вірлянської, Жарівської, Зеремлянської, Йосипівської, Кашперівської, Марківської, Рогачівської, Смолдирівської, Суємецької і Ялишівської сільських рад.

Нагадаємо, висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови, старости розпочинається за 34 дні до дня голосування, тобто – 21 вересня.

Немає коментарів:

Дописати коментар