07 серпня 2015

Баранівська міськрада закликає городян, які потерпають від підтоплень, копати канави


6 серпня у Баранівській міській раді відбулась зустріч керівництва з мешканцями міста, домогосподарства яких постійно потерпають від підтоплень. Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

Як зазначено у повідомленні, деякі мешканці міста не дозволяють прокопати канави на території своєї земельної ділянки. Тому городяни, через територію домогосподарств яких проходить канал водовідведення, повинні самі поглиблити стічні канави.

"Працівниками відділу житлово-комунального господарства було проведено значні обсяги робіт з розчищення зливової каналізації міста. З метою якнайшвидшого відведення талої та дощової води прокопано водостічні канави, прокладено залізобетонні труби. Для того, щоб зусилля працівників відділу ЖКГ не були марними, наступний крок повинні зробити жителі через територію яких проходить канал водовідведення. Попрацювати населенню доведеться над розчищенням та поглибленням існуючих стічних канав, щоб у подальшому стихія не завдавала стільки шкоди та не спричиняла таких значних підтоплень. Провести роботи потрібно невідкладно, адже маємо сприятливі погодні умови. Деякі власники житлових будинків не дозволяють прокопати канави на території своєї земельної ділянки, чим завдають велику шкоду своїм сусідам", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим у міській раді прийняли рішення найближчим часом відвідати всіх, хто відмовляється надати дозвіл прокопати канави на території своєї земельної ділянки та переконати у необхідності виконання робіт по поглибленню каналів водовідведення.

фото сайту міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар